Jdi na obsah Jdi na menu

Informace k programu na podzim 2021

10. 9. 2021

Přátelé, kamarádi,

 

Po delší době se opět připomenu a posílám Vám předběžné informace k průběhu podzimu 2021 a jednotlivým termínům.

Jak už jsme si asi zvykli, vše se bude odvíjet i od aktuální epidemiologické situace a možná i výsledku voleb. 

Nejdůležitější věc

- výborová schůze okrsku se bude konat v pondělí dne 11. října 2021 od 18:00 hod. Pokud to nařízení dovolí, sejdeme se opět na HZS v Poličce, pokud bude dosud trvající omezení platit i nadále, setkáme se na hasičárně v Pomezí. Pokud kterýkoliv sbor by měl zájem naše setkání vzít na svoje bedra, budu jen rád. Náplní okrskového výboru bude zhodnocení událostí od poslední schůze, termíny VVH jednotlivých sborů, setkání představitelů SDH 2021, plán akcí na rok 2022. Tipuji, že vše opět stihneme za hodinu jednání.

- zde jedna poznámka - výkonný výbor OSH si vyžaduje sdělení termínu jednotlivých okrskových jednání, schůzí a pod. Já osobně považuji jednání výboru okrsku za vnitřní záležitost, proto termín sdělovat "nahoru" nebudu. On nám z okresu také nakonec nikdo dopředu neřekne, že přijde na čumendu (viz poslední VVH okrsku v Širokém Dole).

Důležité termíny:

středa 29.09.2021 - zasedání VV OSH SY

pátek - sobota 01-02.10.2021 - školení vedoucích mládeže na Jitřence (je to areál vedle Baldy) - upozorňuji, nepořádá to SDH Pomezí

pondělí 11.10.2021 - výbor okrsku Polička na HZS v Poličce (příp. hasičárna Pomezí, anebo jiný sbor)

sobota 16.10.2021 - Superpohár Hejtmana Pak v Ústí nad Orlicí, určení účastníci jsou - mladší žáci SDH Lubná (okrsek Polička), starší žáci SDH Široký Důl (okrsek Polička), dorostenky SDH Kamenec (okrsek Borová), dorostenci SDH Pomezí (okrsek Polička) a vítězové ligy Svitavska 2021 (předpoklad muži SDH Široký Důl a ženy SDH Kamenec). Zde si dovoluji upozornit na to, který okrsek dodá nejvíce družstev, že..

sobota 23.10.2021 - Závod požárnické všestrannosti u Smolenské přehrady, pořádá SDH Jevíčko

středa 03.11.2021 - zasedání VV OSH Svitavy

sobota 13.11.2021 - setkání představitelů sborů v Jedlové

 

To jsou zatím známé termíny. Upřesnění provedeme na výboru okrsku. Přemýšlejte o termínu a místu konání VVH okrsku v roce 2022 (musí proběhnout do konce února). Posledními pořadateli byli Široký Důl, Pomezí a Květná. Cca 3-4 týdny předtím bychom udělali opět okrskový výbor.

 

Ahoj a zůstaňte optimisty. Hůř může být vždycky :)

 

Václav

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář