Jdi na obsah Jdi na menu

Výbor okrsku - pondělí 24.01.2022 od 18 hod.

18. 1. 2022

Ahoj,

 

V pondělí dne 24. ledna 2022 od 18 hod. máme zamluvený malý salónek v restauraci Plůtek v Poličce na náměstí, kde by měla proběhnout výborová schůze před naší VVH.

Protože se čísla začínají rapidně zvyšovat a nikdo neví, co má vláda připraveno či alespoň zda má něco připraveno, může dojít na poslední chvíli zase k zákazu návštěv restaurací.

Proto dopředu predikuji svým úmysl:

Varianta 1/ - návštěvy restaurací nebudou vysloveně zakázány, výbor normálně proběhne.

Varianta 2/ - vláda zavře restaurace – rozešlu všem emailem a vyvěsím na tyto stránky informace o akcích, konaných v roce 2022, termín a místo okrskové soutěže, termíny výročí sborů a další nezbytné informace.

Ad 1/ poprosím o účast osob, které jsou očkované a zejména nemají příznaky nemoci. Tj. pokud člen výboru není očkován, pošle za sebe náhradníka, který bude tyto podmínky splňovat.

Schůzka proběhne v rouškách, pokud si náhodou objednáme pití či jídlo (jsme přece v restauraci a musíme podpořit našeho hostitele), roušky mohou jít dolů. Celý program nebudeme natahovat, myslím si, že bychom to za 30-40 minut mohli zvládnout.

Program se bude týkat VVH sborů, pokud proběhly, plánů na rok 2022, příprava a program VVH (navrhnu na místě nebo vyvěsím na tyto stránky), akce roku 2022, kterými jsou výročí, námětové cvičení, soutěže a podobně.

Znovu upozorňuji na povinnost do 31.01.2022 zaslat na OSH hlášení za sbor, a především zaplatit členské poplatky 130 Kč za člena. Předem děkuji za Vaši zodpovědnost, peníze za rok 2021 mi již vrátili a předám je v pondělí do okrskové kasy.

 

Takže v pondělí se setkáme (snad).

 

Takže do roku 2022 hodně zdraví a štěstí (na Titaniku byli zdraví všichni)

 

Václav